• Nu sunt produse adaugate

Cum Comand / Cum Platesc

SetupStories / Cum Comand / Cum Platesc

Cum Comand

Pentru a comanda produse din magazinul nostru virtual trebuie doar sa alegeti si sa adaugati produsele dorite apasand butonul „Adauga in Cos”.

Dupa ce ati ales/adaugat produsele dorite, in dreapta exista un buton „Vezi Cos” pentru a vizualiza si verifica produsele adaugate.

Pentru a adauga un produs in „Adauga in cos”, alegeti produsul dorit si numarul de bucati.

Daca totul este corect, apasati „Finalizeaza comanda” si site-ul va va trimite la „Finalizeaza comanda” alegand modalitatea de plata.

Puteti finaliza comanda ca si utilizator neinregistrat sau va puteti crea un cont. In oricare dintre cazuri, trebuie sa completati formularele cu datele de facturare.

Daca doriti factura pe persoana juridica, va rugam sa specificati in campul „Note comanda”  denumirea firmei si CUI-ul societatii.

Toate preturile includ TVA.

In urmatoarea sectiune se alege metoda de livrare:

  • Livrare rapida curier (Fan Courier)

Cost livrare Fan Courier comenzi < 300 ron  – 20 ron

Livrare gratuita pentru comenzi > 300 ron

Baloanele livrate prin Fan Courier se livreaza dezumflate. 

***Livrari baloane umflate cu heliu: serviciu disponibil la cerere pentru Bucuresti si Ilfov.

Comenzile se pot ridica si personal de la sediul nostru din Bucuresti, strada Scoala Floreasca nr 38 sau se pot livra la domiciliu in Bucuresti si Ilfov.

Happy Hours Delivery Bucuresti 30 ron – Livrari produse si baloane umflate cu heliu prin intermediul curierilor proprii  Luni-Vineri, interval orar 10:00-14:00

Daca doriti sa programati o livrare sau ridicare de la sediul nostru, va rugam sa specificati aceste detalii in campul „Note comanda” si veti fi contactat telefonic de un operator al magazinului nostru pentru confirmarea comenzii.

Cum Platesc

Plata produselor achizitionate din magazinul virtual www.SetUpStories.ro se poate face astfel:

1. Plata ramburs (numerar la livrare)

-plata se face integral la primirea coletului catre curierul care efectueaza livrarea

2. Plata prin ordin de plata

Daca ati bifat aceasta optiune, va rugam sa asteptati confirmarea telefonica de catre un operator al magazinului nostru si primirea facturii pe e-mail, in urma careia se va face plata prin virament bancar.

Coletul se va expedia dupa ce primim pe e-mail dovada platii pentru factura aferenta.