• Nu sunt produse adaugate

Returnarea produselor

SetupStories / Returnarea produselor

CADRUL LEGAL

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Dreptul de retur este valabil doar pentru clientii persoane fizice care au  produse de la magazinul online www.setupstories.ro.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

 

Recomandari pentru returnarea produselor:

Daca vreti sa returnati sau sa schimbati produsele, o puteti face, in termen de 15 zile de la data livrarii in aceeiasi stare/conditie in care a fost livrat.

Retineti ca nu vom acoperi costul returnarii produselor decat daca produsele sunt defecte, deteriorate sau furnizate in mod necorespunzator.

Toate produsele returnate sunt verificate la primire. Daca un produs este returnat intr-o stare considerata necorespunzatoare pentru revanzare, ne vom procesa restituirea si va vom returna produsul.

Anularea comenzii:

Daca suntei contractant in calitate de consumator, puteti anula un Contract in orice moment in termen de 15 zile lucratoare, incepand cu ziua dupa ce ati primit produsele.

In acest caz veti primi o rambursare integrala a pretului platit pentru produse in confrmitate cu politica noastra privind rambursarile