• Nu sunt produse adaugate
vision image
vision image

Set up Stories a luat nastere din pasiunea pentru evenimente si petrecereri, voie buna, elemente vizuale de efect si decoruri artistice! Pentru noi, reteta pentru evenimente reusite consta in energia pozitiva a invitatilor, muzica buna si un meniu delicios. Insa, de multe ori, energia pozitiva este transmisa de vibe-ul locului si elementele vizuale, si aici intervenim noi, decoratorii de serviciu, care iti vor crea setup-uri ce garanteaza o atmosfera vibranta si cadre perfecte, pentru cele mai frumoase poze si amintiri.

vision image
services image

Decoratiuni de inchiriat

La „Decoratiuni de inchiriat” vei gasi structuri pentru panouri de flori versatile, baruri de limonada, candy bar-uri. Daca ti-a picat ceva cu tronc, il poti inchiria pe un pret fix si noi ne vom ocupa de transport si manipulare. Daca ai alta ideea, o vom asculta cu drag si pornind de la produsele de baza, iti vom face o oferta personalizata si vom crea un setup unic!

services image

Shop Online

Pentru comenzi mici si cei creativi din fire, am pus la dispozitie stocul nostru de baloane si accesorii de party online, pentru a-si crea propriul setup de poveste! Livram in toata tara si daca esti din Bucuresti, poti ridica de la sediul nostru baloane umflate cu heliu.

services image

Evenimente

Daca simti ca suntem pe aceeasi lungime de unda si am castigat un vot de incredere, ne putem ocupa de decorarea evenimentului tau. Ne cunostem, iti ascultam ideile si asteptarile si, pornind de la aceastea, iti creionam in cele mai mici detalii petrecerea. Consideram ca cel mai important este ca toate elementele sa se imbine armonios intre ele, sa fie atent urmarite de o echipa de coordonare si sa transmita povestea ta!

left-image image
01
left-image image

Primul contact

Trimite-ne datele evenimentului tau (data, locatie, tematica, decoratiuni preferate, buget) pe e-mail sau prin formularul de contact. Daca nu ai inca totul stabilit, nu-ti face griji! Avem inspiratie si variante potrivite pentru toata lumea :)

Hai sa ne cunoastem

In maxim 24 de ore te va contacta un Event Stylist pentru a discuta toate detaliile legate de evenimentul tau si de serviciile noastre. In urma discutiei, vom strange toate informatiile necsare pentru a creiona cea mai inspirata propunere

right-image image
02
left-image image
03

Concept

Pornind de la cerintele initiale, echipa noastra va dezolva un plan de creatie pentru a contura o oferta ce include cele mai frumoase si potrivite decoratiuni pentru petrecerea ta!n

Extra

Pe langa serviciile oferite de noi, iti putem oferi servicii externalizate prin partenerii nostri de incredere (Locatie, Candy bar, Flori, Dj, fotograf, lumini, etc). Astfel, ne putem ocupa de intreaga organizare a evenimentului tau.

right-image image
04
left-image image
05
left-image image

Transport si manipulare

In ziua evenimentului trebuie sa ai timp doar pentru tine si pentru invitatii tai! Ne ocupam de toata partea logistica si de amenajarea la locatie, pentru ca povestea ta sa fie creionata in cele mai mici detalii!.

Hai sa ne cunoastem

Lasa-ne un mesaj cu detaliile evenimentului tau si te vom contacta in scurt timp pentru o oferta personalizata!